4-0!!!!!!! :D

Hej! Fy fan va gött idag vann Blåvitt med hela 4-0 mot Elfsborg så nu ligger vi på andra plats i allsvenskan ett poäng färre än AIK :D. Hjälten var såklart Hannes Stiller som gjorde 2 mål och Tobias Hysén gjorde mål IGEN ;D. Matchen var väldigt jämn i första halvlek men i andra utklassade vi dem och gjorde 4 mål :D!!! Aja det var allt för den här gången och hoppas att Blåvitt vinner nästa match då dem möter Gefle men dem vinner vi över ;). Ha det gött!

Grattis i efterskott syrran!

Tjabba! Vaknade för typ en timme sen och har bara suttit vid datorn och ska snart äta lite frukost och göra mig iordning för syrran kommer hit sen och vi ska fira hennes föddelsedag en stund, GRATTIS I EFTERSKOTT :D!

Då e det bara en dag kvar till matchen, verkar som om det redan e slutsålt förutom i bortaklacken :D. Hoppas på en bra och intressant match och att Blåvitt vinner såklart :D. Aja ska äta nu då så ni får ha det så gött så länge!

28/08-09

Hej! Inatt sov jag över hos en kompis och vaknade ganska tidigt så jag har varit ganska trött idag, har inte gjort så mycket idag förutom å sitta vid datorn och spela lite tv-spel :). Har varit tråkigt väder idag så jag har inte varit ute men det finns ju ändå inget å göra här ju, har inga kompisar i området, saknar Högsbo blir typ problem här bara ändå :(.

Har varit tråkigt dem här dagarna då det har varit "extra" lov längtar tills skolan börjar igen så man får börja jobba osv å se hur det är ute i arbetslivet. Aja nu pallar jag inte skriva mer så det får räcka för den här gången, ha det gött!

Har tråkigt

Hej! Jag har väldigt tråkigt, vill att skolan ska dra igång igen men det går ju inte för att dem inte har hittat någon praktik åt oss än :(. Aja ska kolla på TV nu så ha det gött!

Ledig i två veckor

Hej! Igår började jag på gymnasiet och det gick bra, först delade dem upp oss i olika grupper sen skulle vi fylla i några papper och sen sa dem att vi ska ha några intervjuer och jag ska bli intervjuad idag kl 13:00 och sen e jag ledig i två veckor :D. Aja ska börja göra mig iordning nu så ni får ha det så gött!

Skola imorgon!

Ja då var dags för skola imorgon igen, ska bli spännande å få börja plugga igen det e ju ändå lite roligt å plugga så man lär sig nåt. Har i allafall haft ett bra lov men jag har saknat skolan lite grann ska bli spännande å börja på gymnasiet.

Idag har jag inte gjort så mycket har typ bara suttit vid datorn och kollat på TV och spelat lite TV-spel :). Aja ni får ha det så gött så länge!

15/08-09

Hej! Idag har jag varit med Charlie, Coffe och Mehrdad på kulturkalaset och det var roligt :). Vi gick runt i nästan hela stan och Coffe tjatade hela tiden om indianerna som var i Brunnsparken. Sen åkte vi hem eller a jag åkte inte hem utan jag åkte med Coffe hem till honom sen gick vi hem till Mehrdad och spelade lite spel och sen kollade vi på en cp film som va riktigt j**la störd men rolig filmen hette The dirdy Birdey och när vi såg det så skrattde vi för Coffe e ju Birdey xD. Sen gick vi hem till Coffe och kollade på en skräck film och nu sitter jag här vid datorn skriver i min blogg :). Aja nu orkar jag inte skriva mer så ni får ha det så gött.

Har tråkigt :(

Hej! Idag min kompis hit och han har jag inte träffat på över ett år :o! Vaknade för en timme sen men jag e fortfarande trött och jag har väldigt tråkigt :(. Känns som om det va längesen jag bloggade men så längesen va det inte. Aja ha det gött!

Kom hem idag!

Hej! Idag har jag kommit hem från Askim, vi har varit där i en vecka och det har varit varmt och skönt och vi har badat och grillat :). Efter att jag kom hem så har jag suttit vid datorn och kollat på TV sen kom Coffe, idag skulle vi egentligen flyga i en helikopter men det blev tyvärr inte så tack vare vädret :(. Aja, ska snart åka hem till Coffe, ska sova där inatt :). Ha det gött så länge!

Ny blogg!

Hej! Nu har jag en ny blogg, tidigare hette bloggen jimpanblavitt men nu har jag ändrat :D

RSS 2.0