Ny blogg!

Tjo nu har jag en ny blogg fast jag vet inte om jag kommer skriva så mycket i den här bloggen nu då, kanske ibland. Här kommer länken: http://jimpann.blogspot.com/
ha det gött

God förmiddag

Hallå! Vaknade ganska tidigt imorse typ halv 8 :S och nu ska jag åka iväg så jag hinner inte skriva mer men skriver sen ha det gött.

Fan vilken härlig morgon!

God morgon alla sjusovare idag gick jag upp som vanligt åh gjorde mig iordning för jag skulle till jobbet och när dem kom och hämtade och var påväg till Hjuvik där vi skulle jobba så började det spöregna nästan så dem sa att vi inte kunde jobba i det här vädret så dem körde hem mig :D. Så nu sitter jag här och ska äta lite frukost. Hejdå ha det gött!

14 Oktober

God morgon! Hemma idag IGEN för jag e ledig :D har vart en ganska bra morgon förutom att jag var nära på åh spy när jag borstade tänderna :s. Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv och sitta vid datan ;D. Ha det gött!

12 Oktober

Tjoo! Kom nyss hem från jobbet och e as trött, har frusit hela dan och det gör jag fortfarande :S. Längtar till höstlovet och till jag får min lön :D. Nu har jag inget mer åh skriva så ni får ha det gött!

Har tråkigt

Tjoo! Blev ingen liseberg idag ändå :(, asså jag kan inte bo kvar här, bor för långt bort ifrån mina kompisar här finns inte ett skit åh göra :(. Här sitter jag bara vid datan och kollar på tv varenda jävla dag, umgås typ aldrig med kompisar längre bara på helgerna :(. Jobb imon, har inte jobbat på ett tag nu. Skriver imon efter jobbet ha det gött.

11/10-09

God morgon! Jag va på bio och liseberg igår och hade det väldigt kul och filmen vi såg va inglourious basterds och den va väldigt bra :). Idag ska jag kanske gå på liseberg igen eftersom det e sista dan det e öppet sen e det stängt fram till nån gång i November eller December ;). Ha det gött!

God morgon

God morgon! Idag ska jag gå på bio IGEN den här gången med Charlie och kanske Coffe och Mehrdad, vi ska se "Inglourious Basterds" ;). Men innan det ska vi gå på liseberg i alla fall jag och Charlie, ska ringa honom kl 10 och höra när vi ska dra oss iväg.

Vaknade vid 8 tiden (vaknar alltid så tidigt :S) och har sen dess kollat på tv och suttit vid datan. Skriver senare igen, ha det gött!

07/10-09

Tja! Jag har vart hemma idag (står även på mitt förra inlägg) och gick till vårdcentralen för att se va det e för fel på mitt öga och jag har fått ett virus tydligen :S. Så nu ska jag tydligen va hemma torsdag och fredag. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ha det gött!

God morgon

God morgon! Idag vaknade jag utav att jag har så förbannat ont i mitt öga så jag kan knappt se med mitt ena öga :(. Det har varit så nu i 3-4 dagar men det har bara blivit värre åh värre efter varje dag, kunde knappt jobba igår så idag när jag vaknade så sa jag till morsan att jag måste vara hemma och gå till läkarn. Och nu e jag hemma då alltså och sitter vid datan och dricker kaffe och äter kexs :D. Skriver mer sen när jag har vart hos läkarn ;) ha det gött!

04/10-09

Tja! Jag pratade nyss med Coffe och han frågade mig om vi kan gå och kolla på bio och jag sa ja :D. Vi ska tydligen se en skräckfilm ;). Idag har jag inte gjort så mycket, har bara suttit vid datan och kollat på tv och nu ska jag in i duschen och sen ska jag iväg, skriver om filmen när jag kommer hem ha det gött!

03/10-09

Tja! Skrev aldrig igår som jag skulle göra men det var bara för att jag glömmde av det xD. Men jag gjorde inte så mycket igår, tänkte städa i mitt rum men det gjorde jag inte xD. Kollade på NHL matchen som gick på tv igår kväll (Detroit Red Wings - St. Louis 3-4) och somnade nån gång i 1 eller 2 tiden inatt. Idag vaknade jag vid 6 tiden för att jag e så van vid att gå upp då men jag somnade om och vaknade typ halv 10, jag började morgonen med att kolla på tv och sen satte jag mig vid datorn efter det bestämmde jag mig för att städa och dammsuga i mitt rum vilket jag gjorde så nu e det snyggt och fint här xD. Efter det gick jag in i duschen och nu sitter jag här, ska kanske vara med Coffe idag om han får xD. Aja ha det gött!

Nu var det ett tag sen

Ja som sagt nu var det ett tag sen jag bloggade men jag ska försöka hinna skriva så mycket jag kan och om jag vill eller orkar för som dem flesta av er redan vet så har jag börjat jobba (praktiserar) så jag kan inte skriva så mycket för jag e oftast trött när jag kommer hem och vill ta mig en dusch och sen bara chilla. Brukar sitta vid datan kanske en timma eller lite mer när jag kommit hem från jobbet.

Idag e jag hemma för jag pallar inte med jobbet för jag har jobbat röven av mig känns det nästan som, haft väldigt mycket åh göra så idag lurade jag mina föräldrar och sa att jag e sjuk och dem gick på det tror jag iaf :P. Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka vila lite för jag känner mig ändå inte riktigt kry faktiskt e lite förkyld fortfarande, har varit det nu i typ 2 veckor eller mer :o. Sen ska jag spela lite tv spel för det var ett tag sen nu pga jobbet. Aja nu ska jag kolla på tv så jag får se om jag ska skriva sen igen. Ha det gött!

RSS 2.0